У Великих Грибовичах Народний дім перетворили на прихисток для переселенців

У Великих Грибовичах Народний дім перетворили на прихисток для переселенців

18 кімнат та одне велике приміщення – у Великих Грибовичах показали, як тамтешній Народний дім перетворили на прихисток для переселенців. Зараз у будинку мешкає 29 людей – це сім’ї з Куп'янська, Херсона та Донецької області. Втім тут може вміститися 60 потребуючих, – зазначили в мерії. Облаштовування розпочали у серпні торік. Загалом у будівлі – 18 спальних кімнат, а у великому приміщенні облаштували місце для спільного відпочинку, їдальню і кухню. Також є 8 душових та 10 туалетних кабін, дві кімнати для прання та сушіння одягу. До слова, після закінчення війни потреба в цьому тимчасовому житлі зникне, а приміщення натомість слугуватимуть для потреб місцевої громади. Зокрема, тут обіцяють відкрити музичну школу й танцювальні класи для місцевих діток.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дрифт на "Арені Львів": підготовка до змагань триває (відео) Дрифт на "Арені Львів": підготовка до змагань триває (відео)
Останнє тренування перед кубком Львова. Вже 11 липня відбудуться змагання з дрифту.
СВІТОВА прем’єра «Псальми війни» стала СЕНСАЦІЄЮ для театралів СВІТОВА прем’єра «Псальми війни» стала СЕНСАЦІЄЮ для театралів
Музичне дійство вражає з першої секунди. Прем’єра відбудеться 14, 15 жовтня у Львівській Опері
Loading...
Load next