Окупанти можуть готувати новий масований ракетний удар протягом найближчих днів - Гуменюк

Окупанти можуть готувати новий масований ракетний удар протягом найближчих днів - Гуменюк

росія може влаштувати новий масований ракетний удар протягом найближчих днів, повідомила напередодні ввечері в етері одного з телеканалів речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Гуменюк зазначила, що спостерігається певна активність авіації ворога, але вона, поки що, не пов’язана з безпосередньою підготовкою до атак.

Враховуючи ті терміни, які противник витримав від минулої масованої ракетної атаки, ті заходи, які вони вже провели – це як розслідування за допомогою безпілотних розвідників, і за допомогою запуску "шахедів", і намагання перевірити готовність та потужність нашої ППО – все це може свідчити про досить цікавий інтервал від сьогоднішнього вечора. Наразі аналітично всі передумови свідчать про таке, – розповіла Гуменюк.

Нагадаємо, що ще 200 строковиків рф доправлено до Луганщини - ОВА.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала російського агента, який розвідував позиції української ППО на сході (відео) СБУ затримала російського агента, який розвідував позиції української ППО на сході (відео)
Зрадник був завербований представником спецслужб рф для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України.
Україна знищила російське ППО на острові Зміїний, - британська розвідка Україна знищила російське ППО на острові Зміїний, - британська розвідка
Бої на острові продовжуються.
Loading...
Load next