Австрія заморозила російських активів на майже 2 млрд євро

Австрія заморозила російських активів на майже 2 млрд євро

Міністр фінансів Австрії Магнус Бруннер у четвер оголосив, що країна заморозила активів, пов’язаних із підсанкційними особами з росії, на суму майже два мільярди євро.

Про це Бруннер повідомив у Twitter, коментуючи візит заступника міністра фінансів США Браяна Нельсона.

Ефективне застосування санкцій проти росії в інтересах Австрії, Європи та США. Ми підтримуємо санкції Заходу проти агресора і з початку війни заморозили фінансові активи на суму майже два мільярди євро, – зазначив міністр фінансів Австрії.

Бруннер також наголосив, що на тлі повномасштабної війни в Україні співпраця між Європейським Союзом і Сполученими Штатами має велике значення.

Нагадаємо, ЄС в Україні буде представляти Катаріна Матернова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next