Тайра очолила робочу медичну групу при Міноборони

Тайра очолила робочу медичну групу при Міноборони

Міністерство оборони створило робочу групу на чолі з відомою українською волонтеркою та парамедикинею Юлією «Тайрою» Паєвською для розв'язання проблем з лікуванням військових.

Про це на пресконференції повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

За словами міністра, було проведено зустріч з 42 організаціями і домовилися створити постійну робочу групу при Міністерстві оборони з цього приводу.

Можливо вона потім також інституціоналізується в щось, як робоча група по антикорупційних напрямках перетворилася в антикорупційну раду, – зазначив Резніков.

За його словами, очолити цю групу і напрацювати пропозиції зголосилася Юлія «Тайра» Паєвська.

Резніков також доручив своїй заступниці Ганні Маляр та командувачці Медичних сил ЗСУ Тетяні Остапенко упродовж 10 днів проїхатись по найбільш важливих місцях, де зона підвищеної уваги, в першу чергу це лінія фронту, і відвідати всі ВЛК, які знаходять в містах вздовж лінії фронту.

Міністр зауважив, що уже ухвалене рішення про збільшення кількості ВЛК уздовж лінії фронту, щоб поранені бійці могли звертатись у ці установи.

Вони функціонуватимуть не лише у військових госпіталях, а й у цивільних лікувальних закладах. Крім того, за моєю директивою буде обов'язкове введення додаткових посад психологів у всіх лікувальних закладах. Сам факт поранення це не лише фізична травма, але й психологічна, – додав Резніков.

Нагадаємо, В Україні засіяно вже понад 1 млн га зерновими

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next