Львів’янин обікрав будинок у селі на Львівщині

Львів’янин обікрав будинок у селі на Львівщині

Частину викраденого майна, загальна вартість якого становить близько 30 тисяч гривень, затриманий заховав, а частину – встиг реалізувати. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, повідомлення про крадіжку з будинку, розташованого в одному з сіл Львівського району, надійшло у поліцію 27 квітня. За словами заявника, вночі з приміщення було викрадено дорого вартісний інструмент та інше майно на загальну суму більше 30 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких встановили, що до вчинення крадіжки причетний 32-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

За допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», поліцейські виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Частину викраденого майна він заховав, а частину – встиг реалізувати.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, В Україні засіяно вже понад 1 млн га зерновими

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині спіймали злодія, який обікрав понад 15 квартир На Львівщині спіймали злодія, який обікрав понад 15 квартир
Львівським поліцейським вдалось викрити 34-річного мешканця Борислава, який обікрав щонайменше 15 квартири. Загалом злодій накрав майна на загальну суму майже 400 тисяч гривень.
По гарячих слідах на Львівщині затримали двох «квартирників», що скоїли крадіжку По гарячих слідах на Львівщині затримали двох «квартирників», що скоїли крадіжку
Чоловіки скоїли крадіжку в одному з сіл Яворівського району. Вони розбили вікно та проникли у будинок, де взяли золоті прикраси та гроші на загальну суму близько 50 тис грн
Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти
23-річний мешканець Краматорська, який тимчасово проживає у Львові, викрав 53 тис грн і 200 доларів США
Loading...
Load next