Здай кров – врятуй життя!

Здай кров – врятуй життя!
Львівські патрульні стали донорами для осіб, які постраждали у дорожньо-транспортних пригодах та іншим потребуючим

Здай кров – врятуй життя! Львівські патрульні стали донорами для осіб, які постраждали у дорожньо-транспортних пригодах та іншим потребуючим.

Копи кажуть: опрацьовуючи сотні викликів щодня, розуміють, що інколи часу на пошуки донорів немає, адже кожна хвилина та крапля життєдайної – на вагу золота. Лише за період з січня по квітень цього року на дорогах Львівщини внаслідок ДТП травмувалися 163 особи, 27 людей загинули.

До слова, взяти участь в акції може кожен охочий за відсутності медичних протипоказів та з дотриманням усіх заходів безпеки. Для львівських патрульних це вже стало доброю традицією.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 39 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 39 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв
Зловмисники мають за плечима чималий кримінальний досвід, за що неодноразово відбували покарання.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next