Губернатор Бєлгородщини визнав, що РФ не контролює село Нова Таволжанка через "РДК"

Губернатор Бєлгородщини визнав, що РФ не контролює село Нова Таволжанка через "РДК"

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков визнав, що місцева влада втратила контроль над селищем Нова Таволжанка Шебекінського району.

Про це він заявив під час прямого ефіру у соцмережах.

Сьогодні ми поки що туди увійти не можемо, знаючи, що близько 100 осіб знаходилося за доповіддю глави округу, але обстріли останніх двох днів нам не дозволяють уточнити інформацію. Сподіваюся, щойно ситуація зміниться, ми зможемо повернутися до того, щоб переконати людей залишити населений пункт, –  заявив Гладков.

Він не уточнив, через що влада “не може” увійти на територію села.

Нагадаємо, Україна має достатньо зброї, аби розпочати контрнаступ - Кулеба

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next