На Волині п'яний чоловік посеред білого дня влаштував стрілянину

На Волині п'яний чоловік посеред білого дня влаштував стрілянину

На вулиці у селі Будятичі Поромівської громади Володимирського району чоловік стріляв із пістолета.

Це трапилося у середу, 21 червня. Про це повідомили у поліції Волині.

42-річний житель Нововолинська, який стріляв, перебував у стані сп’яніння, результат освідування – 2,23 проміле в крові.

У чоловіка вилучили стартовий пістолет, магазин та п’ять набоїв до нього. Їх направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство. Слідство триває.

Нагадаємо, Зеленський звільнив посла України в білорусі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"У нього є почуття жалю": адвокат дніпровського стрільця Рябчука вважає його потерпілим "У нього є почуття жалю": адвокат дніпровського стрільця Рябчука вважає його потерпілим
За словами адвоката, йому поки що не відкрили доступ до матеріалів кримінального провадження.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
В Умані затримали іноземця, який влаштував стрілянину на День Незалежності (фото) В Умані затримали іноземця, який влаштував стрілянину на День Незалежності (фото)
Постраждалого уманця госпіталізували до центральної лікарні міста, однак причину конфлікту між чоловіками наразі у поліції не повідомляли.
Loading...
Load next