У Львові поховали перших загиблих від удару російської ракети

У Львові поховали перших загиблих від удару російської ракети
Анастасія Сенів та Мирослава Садова спочиватимуть на Голосківському цвинтарі. Надію Спіжевську поховали на кладовищі у Рясному

Перших загиблих від удару російської ракети поховали у Львові. З Анастасією Сенів та Мирославою Садовою, які мешкали на 4 поверсі будинку на Стрийській, куди влучив ворожий "Калібр", попрощалися у Латинській катедрі. Спочиватимуть жінки на Голосківському цвинтарі. Попрощалися зі ще однієї жертвою - Надією Спіжевською. Загиблу поховали на кладовищі у Рясному.

Як відомо, внаслідок ракетного удару росіян по житловому будинку у Львові в ніч на 6 липня загалом загинуло 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові кількість загиблих від ракетного удару росіян зросла до 10 осіб У Львові кількість загиблих від ракетного удару росіян зросла до 10 осіб
Понад добу тривала пошуково-рятувальна операція та розбір завалів. Кількість загиблих зросла до 10
Віддати шану воїнам: у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими Героями (відео) Віддати шану воїнам: у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими Героями (відео)
Львів’ян і гостей міста закликають під час руху похоронної процесії виходити на вулицю та вшановувати воїнів, які віддали за Україну найцінніше – своє життя.
Loading...
Load next