Де на Львівщині найчастіше вагітніють жінки?

Де на Львівщині найчастіше вагітніють жінки?
Станом на 1 вересня 2020 року в регіоні чисельність населення становила 2503,2 тисячі осіб.

Станом на 1 вересня 2020 року в регіоні чисельність населення становила 2503,2 тисячі осіб. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління статистики у Львівській області.

Відомо, що з січня по серпень цього року на Львівщині народилось 13895 немовлят.

Між іншим, це на 835 дітей (на 5,7%) менше у порівнянні з періодом з січнем до серпня 2019 року.

Додамо, що найбільше жінки народжують у Турківському районі, а це 106 осіб на 10 тисяч населення, а також у Сколівському - 102 особи на 10 тисяч населення.

Найнижчий рівень народжуваності – у Моршині (46 осіб на 10 тисяч населення) і Новому Роздолі (45 осіб на 10 тисяч населення).

Нагадаємо, що у Львові запрацював ще один центр раннього втручання. Тільки він почав свою роботу, а вже чимало діточок отримують консультації та допомогу від спеціалістів...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Відкриття оновленого пологового відділення у Львові (відео) Відкриття оновленого пологового відділення у Львові (відео)
Тут запрацюють відділення екстрагенітальної патології, патології вагітності, неонатального догляду, інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених.
Loading...
Load next