«Арену Львів» розглядають як мобільний госпіталь для лікування хворих на Covid-19

«Арену Львів» розглядають як мобільний госпіталь для лікування хворих на Covid-19
Про це на брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис."На жаль, динаміка показує, що кількість хворих, які звертаються за допомогою і потребують госпіталізації залиш

Про це на брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

"На жаль, динаміка показує, що кількість хворих, які звертаються за допомогою і потребують госпіталізації залишається на високому рівні. В середньому від 180 до 220 хворих госпіталізовують щоденно", – заявив головний медик Львівщини.

У МОЗ видали доручення розглянути об’єкти під можливі мобільні госпіталі по всій Україні. За їх даними, зараз загальна завантаженість ліжок із хворими на коронавірус.

На початку цього місяця у міністерстві повідомили, що такі мобільні госпіталі хочуть розгорнути у столиці, а саме у Палаці спорту. Також в Одесі та Дніпрі.

Проте головний санлікар Віктор Ляшко зазначив, що їх відкриватимуть лише випадку заповнених медзакладів, які призначені для хворих на COVID-19, будуть заповнені. Окрім цього, приміщення повинні бути з опаленням, вентиляцією та необхідними санітарно-технічними умовами.

Варто наголосити, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1619 ПЛР-тестів. Відтак, 550 — позитивні. Серед них львів’ян — 195.

Нагадаємо, що на Львівщині розкуповують вакцину від грипу. Вона захищатиме від чотирьох штамів вірусу грипу...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Сумська область переходить у "жовту" зону: в Україні остання область вийшла з "червоної" зони карантину Сумська область переходить у "жовту" зону: в Україні остання область вийшла з "червоної" зони карантину
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасувала "червону карантинну зону"на території Сумської області. Вже від завтра, 8 травня в Україні не залишиться жодної області яка б перебувала у найжорсткішій зоні карантину.
З Львівської та Запорізької областей постачатимуть кисень для хворих на Covid-19 до лікарень Хмельниччини З Львівської та Запорізької областей постачатимуть кисень для хворих на Covid-19 до лікарень Хмельниччини
Віктор Ляшко попросив голів обласних державних адміністрацій сприяти організації другого етапу вакцинації для людей, які отримали перше щеплення.
Loading...
Load next