Kordon Race: прикордонники пробігли 5 км кросу з перешкодами

Kordon Race: прикордонники пробігли 5 км кросу з перешкодами
Випробування на м’язи та кмітливість. Зелені берети довели, що є кращими з кращих.

Військове екіпірування, закамуфльовані обличчя та повітря наелектризоване емоціями. Кращі з кращих прикордонників західного регіону готові до старту. Змагання «Кордон Рейс» незвичні та вкрай складні.

Західне регіональне управління прикордонної служби разом з найкрутішим винахідником спортивних перешкод Русланом Клименком створили без перебільшення грандіозні перегони. Долати зеленим беретам довелося аж 5 кілометрів з двадцятьма п’ятьма перешкодами. Але не звичними, а таким, що окрім м’язів доведеться добряче напружити ще й мозок.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
"Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео) "Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео)
П'ять учасників демонстрували журі своє вміння роботи з грилем, а на переможця очікував приємний подарунок.
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну Гра «в хованки» на кордоні: двоє чоловіків намагалися таємно покинути Україну
Один чоловік занурився поміж валізами у багажному відділенні, а інший – вийшов з авто на час перевірки.
Loading...
Load next