Електронна черга на ВЛК вже доступна у військових поліклініках

Електронна черга на ВЛК вже доступна у військових поліклініках

У військових поліклініках уже доступна електронна черга на військово-лікарську комісію для всіх військовослужбовців.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

У Міноборони нагадують, що навесні впровадили у військових поліклініках послугу електронної черги. Записатися на проходження комісії ВЛК та до профільних спеціалістів на конкретну дату і час через електронну чергу можна як у реєстратурі медичного закладу, так і віддалено у начальника медичної служби військової частини.

Протягом останнього місяця майже половина пацієнтів військових поліклінік записалися для проходження ВЛК віддалено і заздалегідь. Наразі сервіс розгорнутий у всіх військових поліклініках, де можна пройти амбулаторне ВЛК (без госпіталізації), а найактивніше єЧергою користуються у Києві, Одесі, Дніпрі та Вінниці, - заявили в Міноборони.

Міноборони ставить за мету залучити всіх начальників медичних служб військових частин до користування сервісом для завчасного запису на ВЛК. Як наголошують у МОУ, одна з основних переваг – для військових зникає потреба приїздити до поліклініки на 8.00 та цілий день чекати на прийом до потрібного лікаря.

На основі записів та проходження військово-лікарської комісії представники закладів аналізують дані щодо завантаженості та дефіциту спеціалістів, і в разі потреби шукають додаткових профільних спеціалістів як серед мобілізованих медиків, так і серед цивільних спеціалістів.

Доступ до єЧерги відкрито для всіх начальників медичних частин. Для того, аби військовослужбовці отримали можливість записуватися через єЧергу, начальник медичної служби має звернутися до закладу охорони здоровʼя, у зоні підпорядкування якого перебуває підрозділ, та отримати від поліклініки інструкцію для подальшої реєстрації, - наголошують у Міноборони.

Після цього, як зазначається, для начальника медслужби відкривається кабінет, через який він зможе записувати військовослужбовців на ВЛК та на прийом до лікарів.

Нагадаємо, США посилили санкції проти рф: під обмеження потрапили розробники дронів "Ланцет"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next