ЛДУ БЖД приховали МОЗАЇКУ під утеплювачем

ЛДУ БЖД приховали МОЗАЇКУ під утеплювачем
Міські чиновники вимагають від університету відкрити панно, яке освітяни мають тепер повністю відновити

Назвали цінними, а ніхто й гадки не мав. Власники львівських мозаїк шоковані неочікуваними рейдами міських чиновників. Виявляється, що переліку витворів мистецтва такі панно внесли майже 5 років тому, але повідомити про це забули. Перший скандал розгорівся через знищення радянської мозаїки у видавництві «За Вільну Україну», і ось тепер черга дійшла й до Університету Безпеки Життєдіяльності.

Не помітили б зникнення панно і зараз, якби в міській раді не вирішили промаркувати такі панно спеціальними знаками. Коли ж прийшли в університет, то мозаїки просто не знайшли.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська молодь долучилася до вшанування Героїв Небесної Сотні Львівська молодь долучилася до вшанування Героїв Небесної Сотні
Львівська молодь долучилася до вшанування Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за світле майбутнє демократичної України
У Львівській опері відбудеться спільний концерт Тараса та Соломії Чубай (відео) У Львівській опері відбудеться спільний концерт Тараса та Соломії Чубай (відео)
У Львівській опери відбудеться унікальний концерт до дня народження поета Грицька Чубая. Вперше на одній сцені зі своїми сольними проєктами виступлять його діти Тарас та Соломія Чубай.
Loading...
Load next