У Львові стартували ремонтні роботи у котельні на вул. С. Петлюри, 4а

У Львові стартували ремонтні роботи у котельні на вул. С. Петлюри, 4а
Без гарячої води у кранах залишилися жителі Залізничного району.Відтак, тимчасово не подаватиметься гаряче водопостачання: Тимчасово, орієнтовно до 12 вересня, без гарячого водопостачання будут

Без гарячої води у кранах залишилися жителі Залізничного району.

Відтак, тимчасово не подаватиметься гаряче водопостачання:

Тимчасово, орієнтовно до 12 вересня, без гарячого водопостачання будуть будинки за такими адресами:

  • вул. Кульчицька, 1−16в;
  • вул. Виговського, 39−65(непарні);
  • вул. Любінська, 89−107(непарні);
  • вул. С. Петлюри, 2−31;
  • вул. Садова, 27а,
  • вул. Чуваська, 29.

"ЛКП «Залізничнетеплоенерго» повідомляє, що з 9:00 понеділка, 7 вересня, проводитимуть ремонтні роботи у котельні на вул. С. Петлюри, 4а. Відтак, тимчасово не буде подаватися гаряче водопостачання до кількох будинків Залізничного району", – повідомили у пресслужбі ЛМР.

Роботи у тамтешній котельні проводитимуть орієнтовно до 12 вересня з 18:00 години.

ЛКП "Залізничнетеплоенерго" просить з розумінням поставитись до ситуації. Адже тепловики роблять усе можливе, щоб якісно підготувати інфраструктуру до нового опалювального сезону.

Нагадаємо, що тепер у львівських гуртожитках діє обов’язковий температурний скринінг та масковий режим за межами кімнати. Яких ще правил потрібно буде дотримуватися студентам?

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Окремі львівські вулиці знеструмлені через проведення планових ремонтів
Сьогодні, 7 жовтня, «Львівобленерго» проводить планові ремонтні роботи. Через це впродовж дня із 8 до 17 години будуть знеструмлені окремі вулиці у Львові та Винниках.
Loading...
Load next