НАБУ оголосило у розшук трьох учасників схеми крадіжки електрики Укренерго

НАБУ оголосило у розшук трьох учасників схеми крадіжки електрики Укренерго

Національне антикорупційне бюро України розшукує трьох підозрюваних у заволодінні електроенергією ПрАТ “НЕК “Укренерго” та легалізації отриманих від її продажу коштів.

Про це повідомляє НАБУ.

Йдеться про організатора схеми, директора департаменту ПрАТ "НЕК “Укренерго” та голову правління комерційного банку - Михайла Кіпермана, Дмитра Кондрашова та Юлію Фролову.

Підозри оголосили організатору схеми за ч. 5 ст. 191 та ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу, директору департаменту Укренерго - за ч. 2 ст. 364, голові правління комерційного банку - за ч. 2 ст. 364-1, директору приватної компанії - за ч. 5 ст. 191 та ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Готував кібератаки на урядові сайти України: СБУ затримала хакера

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next