В Італії злочинці дронами доправляли наркотики у в’язниці

В Італії злочинці дронами доправляли наркотики у в’язниці

Четверо людей було затримано у п’ятницю за підозрою у використанні дронів для доставки наркотиків та мобільних телефонів ув’язненим в італійських в’язницях.

Про це повідомляє ANSA.

Зазначається, що підозрювані були затримані у кількох провінціях Італії. Цьому передувало розслідування, проведене слідчими з міста Асті.

Затриманих звинувачують у злочинній змові з метою доставки заборонених речовин ув’язненим у в’язницях регіонів П’ємонт, Сицилія, Марке, Кампанія та Абруццо.

Нагадаємо, У Латвії запропонували перевірити на проросійські погляди іноземних працівників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео) Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.
"Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео) "Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео)
Український шоу-мен, саунд-продюсер та DJ Назарій Гук, якого більшість українців знають під псевдонімом JULIK, на піку популярності відомого DZIDZIO не побоявся покинути гурт та зайнятись сольною кар’єрою. У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю телеканалу “ПравдаТУТ Львів” артист розповів, як будує зараз свою сольну кар’єру, як заробляв гроші у період карантину, навчання в консерваторії в Італії й булінг, який довелось пережити в той час.
"Чорна п'ятниця" по-європейськи: як день розпродажів проводять у Європі (фото) "Чорна п'ятниця" по-європейськи: як день розпродажів проводять у Європі (фото)
Європейці проти "чорної п'ятниці", День подарунків у Великій Британії та "Божевільний розпродаж" у Франції — як у Європі відзначають день шопінгу: детальніше у цій статті.
Loading...
Load next