Львів проти області. Чим закінчилася боротьба за училища?

Львів проти області. Чим закінчилася боротьба за училища?
Львівська обласна рада на своєму позачерговому засіданні вирішила: 18 училищ Львівщини належать їй. Втім міськрада проти.

Боротьба Львова проти області за профтехи сьогодні виходить на фінішну пряму. Львівська обласна рада на своєму позачерговому засіданні вирішила:  училища Львівщини належать їй.

Здавалося б, у чому полягає суперечність цього рішення, і чому воно в епіцентрі політичних баталій? Незадовго до цього заступник мера Львова Андрій Москаленко написав критичний допис на цю тему, мовляв, у міста забирають його ж профтехи.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львів може посваритися областю через ПТУ Львів може посваритися областю через ПТУ
На сесії облради прийматимуть доленосне рішення щодо 18 ПТУ
Скандальна перепустка: як по «блату» потрапити в облраду та що відбувається в стінах патрульної? (відео) Скандальна перепустка: як по «блату» потрапити в облраду та що відбувається в стінах патрульної? (відео)
Після оприлюднення скандального відео, в управлінні патрульної поліції – перевірки. Натомість у ЛОР не вбачають нічого зухвалого у поведінці своєї працівниці.
Пленарне засідання Львівської облради: що важливого ухвалили? Пленарне засідання Львівської облради: що важливого ухвалили?
У День місцевого самоврядування депутати львівської облради зібралися на пленарне засідання. У цьому році воно передостаннє.
Loading...
Load next