Правоохоронці викрили підземний цех з нелегального виробництва цигарок

Правоохоронці викрили підземний цех з нелегального виробництва цигарок
Правоохоронці викрили підземний цех з нелегального виробництва тютюнових виробів, які потім під виглядом відомих брендів збували через інтернет

Правоохоронці викрили підземних цех з нелегального виробництва тютюнових виробів, які потім під виглядом відомих брендів збували через інтернет в усі регіони країни як гуртовими, так роздрібними партіями.  

Правоохоронці з часом зібрали усі необхідні докази для подальшого розвитку справи та провели загалом 11 обшуків за адресами проживання фігурантів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У "Львіввугіллі" провели обшуки: Інтриги чи злочин? У чому винні шахтарі? У "Львіввугіллі" провели обшуки: Інтриги чи злочин? У чому винні шахтарі?
Шахтарі переконують: попри порушення процесуальних норм, будуть співпрацювати зі слідством
Спокою не знайти: правоохоронці розслідують вибух гранати на кладовищі Спокою не знайти: правоохоронці розслідують вибух гранати на кладовищі
Кому саме належить граната, і як вона опинилася біля могил – з’ясовують слідчі
На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео) На Львівщині водій «BMW» не впорався з кермуванням: постраждали двоє пасажирів (відео)
Поблизу села ременів водій «BMW» не впорався з кермуванням, легковик «знесло» з проїжджої частини, після чого він перекинувся.
Loading...
Load next