30 ветеранів – 76 медалей: наші військові позмагалися в 11 видах спорту

30 ветеранів – 76 медалей: наші військові позмагалися в 11 видах спорту
Наші військові, які отримали поранення, позмагалися в 11 видах спорту

30 ветеранів – 76 медалей! Результати збірної України на престижних міжнародних змаганнях у США стали без перебільшення блискучими. Серед сотень військових з усього світу, наші хлопці показали, що є непереможними та найкращими. Зустріч бійців у Львові стала направду тріумфальною

United States Air Force Trials 2024 – це не прості змагання. У них беруть участь вояки, які отримали поранення. Але це лише перший етап: далі переможці стають учасниками вже найбільшого американського турніру з адаптивних видів спорту. Наші ветерани: хто на візках, хто з протезами, плавали, стріляли з лука, веслували, і навіть зіграли в регбі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео) У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео)
Перші змагання сезону - триває Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Loading...
Load next