Великодня акція від LEV Development: знижки до -10% на усю нерухомість

Великодня акція від LEV Development: знижки до -10% на усю нерухомість

З нагоди Великодня компанія LEV Development оголошує про неймовірну акцію: випробуйте свою вдачу та отримайте знижку до 10% на будь-який об'єкт нерухомості!

Як взяти участь:

  1. Завітайте до відділу продажу LEV Development.
  2. Оберати свою скретч-карту.
  3. Стерти захисне поле та дізнатись про свою знижку.

Комплекси які беруть участь:

  • Житлові комплекси: Feel House, Silent Park, Perfect Life, HYGGE lux.
  • Готелі: LEV RESORT HOTEL, LEV CITY HOTEL.

Детальніше про житлові комплекси:

ЖК PERFECT LIFE - це житловий комплекс бізнес-класу з дизайнерськими холами, з підземними паркінгами, своєю закритою територією, з красивим ландшафтним дизайном, дитячими майданчиками, спортивними майданчиками. Також у ЖК є велика кількість комерційних приміщень, де передбачена школа, садочок.

Перший інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу знаходиться за адресою м.Львів-Винники вулиця Галицька.

ЖК SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика у Львові — це житловий простір повного перезавантаження і гармонії. Тут є все необхідне для комфортного життя: школи, супермаркети, торговий центр і ринок. Рішення для тих, хто хоче бути подалі від шуму великого міста, але мати всі його переваги біля дому.

ЖК FEEL HOUSE - особливий житловий комплекс бізнес-класу від LEV Development розташований у м. Львів, бічна вул. Стрийської (с.Сокільники). Малоповерховий проєкт у скандинавському стилі з ексклюзивними дизайнерськими холами та закритою територією. Розташований в локації з унікальною екосистемою та двома озерами для відпочинку.

ЖК HYGGE lux – житловий комплекс для тих, хто цінує спокій та приватність, але відчуває нерозривний зв’язок з містом. Розташований у м. Львів, вул. Пасічна, 166. Це простір для людей нового формату мислення. Місце, в якому функціональна архітектура та дизайн стали одним цілим. Архітектурна майстерня Бєляєвих подбала про те, щоб кожен резидент отримав краще зі скандинавської філософії життя з особливою нотою вишуканості: невисока поверховість та урбаністична досконалість тут гармонійно поєднується з дизайнерським лобі, представницькими поверхами та інноваційними техніками будівництва.

Також пропозиція діє на готелі:

LEV RESORT HOTEL - готель, розташований біля ТК Буковель (с. Поляниця, вул. Урочище Вишня, 121-а) з можливістю придбання номерів у приватну власність. Номери продаються з сучасним ремонтом «під ключ» та повністю готові до проживання. Мережевий готель з вишуканим дизайном, що занурює гостей в автентичне середовище та викликає стан рефлексії, переосмислення та занурення у свій внутрішній світ. Завдяки відмінному розташуванню - 700 метрів від підйомника 1R та паркінгу, №1 він завжди користуватиметься високим попитом у гостей.

LEV CITY HOTEL - номер у приватній власності — це нова для України, але вигідна і надійна інвестиція. Вдале розташування готелю поблизу центра міста(м. Львів, вул. Шевченка 73А), а також першокласний сервіс дає гарантію отримання високого і стабільного прибутку вже протягом перших місяців роботи готелю.

Не пропустіть свій шанс вигідно придбати омріяне житло або інвестуйте у готельний бізнес! Акція дійсна до Великодніх свят.

Детальніше про акцію:

  • Веб-сайт: https://lev-development.com.ua/ 
  • Телефон: +38 (067) 0000 242
  • Адреси відділів продажу: м. Львів, вул. Малоголосківська, 30, м. Львів, вул. Орлика, м. Винники, вул. Галицька
Читайте також
ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах
Найактуальніша пропозиція цього місяця це знижка 10% на квартири, що на представницьких поверхах ЖК «Feel House». Ця пропозиція дійсна до 10-го лютого
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
ЖК ARTHOUSE PARK: У Львові введенний в експлуатацію унікальний проект ЖК ARTHOUSE PARK: У Львові введенний в експлуатацію унікальний проект
Унікальний проект від компанії «Lev Development» введенний в експлуатацію
Loading...
Load next