У Нідерландах триває слухання у справі авіакатастрофи МН17

У Нідерландах триває слухання у справі авіакатастрофи МН17
Про це заявив голова суддя Хендрік Стейнхейс під час закриття засіданняПопередньо Стейнхейс обіцяв що взяти до уваги запити, які стосуються захисту розслідування у справі збиття літака над Донбасом,

Про це заявив голова суддя Хендрік Стейнхейс під час закриття засідання

Попередньо Стейнхейс обіцяв що взяти до уваги запити, які стосуються захисту розслідування у справі збиття літака над Донбасом, але не впевнений що йому вдасться це зробити стосовно усіх запитів.

До речі, раніше прокуратура висловлювала сподівання, що окружний суд Гааги зможе восени приступити до розгляду по суті справи про катастрофу  літака рейсу MH17.

Судовий розгляд справи розпочався 9 березня в юридичному комплексі поблизу аеропорту "Схіпхол" в Амстердамі, а останнє - 23 березня.

Через пандемію перерва тривала до 8 червня.

Зазначимо, що в авіатрощі звинувачують 3 громадян Росії - Ігоря Гіркіна (відомого за прізвиськом Стрєлков), Сергія Дубінського, який називав себе Хмурим, та відставного полковника ГРУ Росії - Олега Пулатова.

Нагадаємо, що Україні можуть дозволити в’їзд до ЄС. Українцям нададуть в'їзд до Євросоюзу, відповідно до одного з проєктів рішень про відкриття зовнішніх кордонів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Loading...
Load next