Після ураження кораблів Росія патрулює Чорне море підводними човнами - Плетенчук

Після ураження кораблів Росія патрулює Чорне море підводними човнами - Плетенчук

Російська Федерація після ураження своїх кораблів почала застосовувати для патрулювання у Чорному морі підводні човни.

Про це повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

У Чорному морі тепер вони виконують завдання підводними човнами. У них уже сформувалася практика, коли зранку ці підводні човні змінюють один одного, ‒ заявив він.

Плетенчук додав, що ворог має чотири підводних човни в Азово-Чорноморському регіоні, три з яких - носії крилатих ракет. Водночас два човни періодично виходять в море.

Також речник ВМС ЗСУ зазначив, що, на думку росіян, зараз ситуація в Азовському морі безпечніша, через що вони прагнуть організувати там навчальний процес для своїх кораблів. РФ будує споруди у вигляді барж та фонових загороджень, аби захистити свої кораблі в Азовському морі від українських безпілотників.

Він наголосив, що зараз в Азовському морі розташовані три великі ворожі десантні кораблі та стільки ж ракетних кораблів проєкту "Буян-М" - вони здійснили перехід із пункту базування у Новоросійську.

Нагадаємо, На Сумщині продовжується активність російських диверсійних груп ‒ Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Окупанти замальовують назви та бортові номери на своїх кораблях Окупанти замальовують назви та бортові номери на своїх кораблях
З початку широкомасштабного вторгнення в Україну орки неодноразово відмітилися підлістю у Чорному морі.
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Loading...
Load next