На Львівщині будуть видобувати газ

На Львівщині будуть видобувати газ
Інвестгрупа Concorde Capital придбала ліцензію на видобуток газу на ділянці площею 79 кв. км у Львівській області.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

У планах – подальша розробка родовища і видобуток,–  зазначили у Concorde Capital.

В інвестгрупі пояснюють, що запаси газу С1 (розвідані, вивчені з детальністю, достатньою для отримання вихідних даних для складання технологічної схеми розробки родовища) складають – 748 млн куб. м, С2 (попередньо оцінені: форма і розміри поклади, умови залягання, товщина і колекторські властивості пластів, склад і властивості нафти, газу і конденсату визначені в загальних рисах за результатами геологічних і геофізичних досліджень) – 12,1 млрд куб. м.

Concorde Capital має дозвіл до 2036 року на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку, тож займатиметься видобуванням природного газу, на постачання якого у лютому було отримано ліцензію НКРЕКП.

Довідка:

Concorde Capital – одна з провідних українських інвестгруп, заснована у 2004 році. Надає повний міжнародні брокерські та інвестиційні послуги.

Компанія залучила понад $ 3 млрд для українських компаній у сфері металургії, автомобілебудування, нерухомості, а також хімічному, нафтогазовому, сільськогосподарському та фармацевтичному секторі за допомогою різних фінансових інструментів.

Читайте також
"Радехівський цукор" підозрюють у  змові та необгрутнованому підвищенні цін "Радехівський цукор" підозрюють у змові та необгрутнованому підвищенні цін
Антимонопольний комітет України порушив справу проти компаній "Астарта" та "Радехівський цукор" за підозрою в змові на ринку білого цукру та необґрунтованому підвищенні цін.
Російський "Газпром" скоротив транзит газу через Україну Російський "Газпром" скоротив транзит газу через Україну
Після запуску "Турецького Потоку" Газпром поступово почав зменшувати транзит газу через територію Україну.
В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.
Loading...
Load next