На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей

На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей
Якщо ваша дитина опинилась у такій ситуації, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ правоохоронних органів.

Від початку 2021 року до поліції Львівської області надійшло 89 звернень щодо зникнення дітей. З них 38 стосувалися малолітніх.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львова.

Як зазначається, усіх дітей поліцейські розшукали та повернули за місцем проживання. 87 з них знайшли протягом доби після отримання заяви.

Жодних протиправних дій щодо зниклих не було вчинено.

Правоохоронці закликають батьків частіше розмовляти зі своїми дітьми, цікавитися, де і з ким вони проводять дозвілля та регулярно їм телефонувати.

Читайте також
У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео) У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео)
23-річний мешканець Рівненщини в орендованій квартирі у Львові реалізовував психотропні речовини «PVP» та «амфетамін» шляхом розкладання «закладок».
У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком
Водія «залізного коня» забрали до реанімації, його пасажир – у травматології
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next