Небезпека для життя: на яких АЗС Львівщини виявили порушення

Небезпека для життя: на яких АЗС Львівщини виявили порушення
Інспектори Держпраці продовжують робити ревізії на автозаправках області. Управління через суд заборонить використовувати обладнання на 12 АЗС.

Загалом Головне управління Держпраці у Львівській області провело планову перевірку 15 автозаправних комплексів ТОВ «Євро Смарт Пауер» на Львівщині, на 12 з них виявили порушення.

Про це повідомили у пресслужбі обласного управління Держпраці.

Як наслідок, керівництво оштрафували, а також заборонили використовувати окреме устаткування на 12 АЗС.

Зокрема:

  • резервуари зберігання дизельного палива та бензину на АЗК у селах Дідилів, Новий Милятин, Сопошин, Воля-Висоцька, Сокільники, Зимна Вода № 1, Зимна Вода № 2, а також у містах Городок, Рава-Руська та на вул. Городоцькій у Львові;
  • паливороздавальну колонку на АЗК на вул. Стрийській у Львові;
  • 2 газові модулі на АЗК у с. Сокільники.

Інспектори встановили, що після встановлення заправного пункту дизельного палива та бензину на АЗК у місті Львові на вул. Стрийській суб’єкт господарювання не отримав дозвіл на експлуатацію обладнання та захисних систем, призначених для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах, - йдеться у повідомленні.

Читайте також
Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень
800 тис грн 43-річна уродженка Донецької області сховала серед особистих речей
На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео) На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео)
Проросійська діяльність, антиукраїнська пропаганда та планування диверсії: ще одного прихильника «русского мира» викрила СБУ .
Loading...
Load next