Ексклюзивне інтерв’ю від керівника львівського ЦСО «А»

Ексклюзивне інтерв’ю від керівника львівського ЦСО «А»
Спецпідрозділ «Альфа»: ті, хто вражає підготовкою та є найбільшим страхом ворога

Життя – Батьківщині! Честь – нікому! Бійці спецпідрозділу ЦСО «А» - це саме ті люди, які змінюють хід війни, але для нас оповиті таємницею та легендами. Витривалі, зосереджені та завжди на висоті, вони є найбільшим страхом для нашого ворога, адже за плечима мають вже сотні важливих перемог. Згадайте лиш звільнення острову Зміїний, і це крапля в морі досягнень, а попереду ще сила силенна спецоперацій, про які ми дізнаємося вже після Перемоги.

Журналістам Правда Тут Львів вдалося отримати ексклюзивне інтерв’ю керівника львівського ЦСО «А», ім’я якого ми називати не будемо, і відверті відповіді цієї людини без перебільшення вражають.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео) За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео)
За словами фахівців, хлорид, яким і є сіль, безслідно не зникає. Сіль потрапляє в ґрунтові води, шкодить ґрунтам і річкам, буквально знищує рослинність.
Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео) Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео)
Підтримати українців до Львова приїхав американський психіатр Джефрі Роуз, який привіз з собою унікальну методику лікування психічних розладів.
Loading...
Load next