Штрафи від ТЦК уже можна перевірити в Опендатаботі

Штрафи від ТЦК уже можна перевірити в Опендатаботі

Перевірити штрафи, які складає ТЦК за порушення військового обліку, стосовно яких відкрито виконавче провадження, відтепер можна в Опендатаботі.

Про це повідомляють на сайті компанії.

Майже 12 тисяч штрафів за порушення військового обліку від ТЦК передано до виконавчої служби від початку року. За півроку поточного року до виконавчої служби вже надійшло більше штрафів від ТЦК, аніж за весь минулий рік.

11 798 штрафів за порушення правил військового обліку ТЦК передали для примусового стягнення з боржників від початку року. Це вже більше, аніж за весь минулий рік. Так, у 2023 році з українців примусово стягували 10 337 подібних штрафів.

Наразі третина цих штрафів вже закрита — 4236 стягнень. Водночас 7562 штрафів все ще стянується з боржників.

Варто розуміти, що йдеться не про всі штрафи, винесені ТЦК за порушення правил військового обліку, а лише ті, які було передано на примусове стягнення до виконавчої служби. Відповідно, порушників було внесено до Єдиного реєстру боржників. Через відкриття подібного виконавчого провадження може бути накладено арешт на кошти та майно боржника, за допомогою яких в подальшому погасять борг, – заявили у компанії.

Аби перевірити, чи не накладено штраф, перейдіть на сторінку сервіса в Опендатаботі, введіть своє ПІБ та дату народження. А для того, щоб не пропустити подібні нові штрафи, підпишіться на безкоштовний моніторинг за ІПН в сервісах Опендатабота — в Telegram/Viber.

Нагадаємо, В посольстві РФ нахамили Чехії після того, як посла викликали через удар по "Охматдиту"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next