Саміт миру: росія відмовилася від участі у новому саміті

Саміт миру: росія відмовилася від участі у новому саміті

Росія "не сприймає ультиматумів і не збирається брати участь у заходах щодо так званої "формули миру" Зеленського. 

Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Галузін, - повідомляє урядова "Российская газета", пише Остров.

За словами Галузіна, Москві "відомі наміри київського режиму і його західних кураторів "реабілітуватися" за провальний "саміт миру" у швейцарському Бюргенштоку і спробувати провести аналогічний захід".

Думаю, - уточнив Галузін, - що навіть запросять Росію.

І хоча "конкретне місце не визначено", географія, - вважає Галузін, - не має принципового значення. Важливіший зміст. А з ним усе гранично ясно".

Дипломат також зазначив, що нічого, крім "колишньої риторики в марному розрахунку на проштовхування абсолютно безвихідної та ультимативної "формули Зеленського"", у Москві не чують, і, навпаки, "в наявності черговий прояв шахрайства", - сказав Галузін. Подібні ультиматуми для Росії "неприйнятні", заявив він.

Нагадаємо, ТЦК більше не виписуватимуть повістки вручну: уряд ухвалив зміни

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next