Для абітурієнтів із ТОТ створили освітні центри, які допоможуть з отриманням документів

Для абітурієнтів із ТОТ створили освітні центри, які допоможуть з отриманням документів

Для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій створено два освітні центри "Донбас-Україна" та "Крим-Україна", які будуть допомагати з отриманням документів.

Про це повідомив уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Для підтримки абітурієнтів з ТОТ створені освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна». Уповноважений з прав людини уточнив, що дані центри будуть допомагати не лише у процесі вступу, але й допоможуть з документами, у разі їх відсутності.

Вони не лише сприяють у вступі - від складання підсумкової атестації до зарахування у заклади вищої освіти, а й допомагають в отриманні документів, - підкреслив Лубінець.

Він проінформував, що дані центри нададуть усю інформацію щодо документів, які необхідні для вступу.

У разі якщо у вступника з ТОТ відсутні документи, що посвідчують особу або потрібна допомога з оформлення довідки ВПО тощо, - представники освітніх центрів нададуть всю необхідну інформацію та підкажуть куди звернутись, - зазначив уповноважений з прав людини.

Омбудсмен нагадав контакти свого центру, куди абітурієнти ТОТ можуть звернутися по допомогу з вступом.

У разі виникнення проблем зі вступом — звертайтесь до Офісу омбудсмена. Телефонуйте за номерами: 0 800 501 720, 044 299 74 08. Надсилайте звернення на e-mail: [email protected], - додав Лубінець.

Нагадаємо, Литва надала Україні нову партію військової допомоги

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.
Російське консульство в Одесі припиняє прийом громадян Російське консульство в Одесі припиняє прийом громадян
Прийом та запис громадян з питань оформлення віз зараз не здійснюється.
"Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко "Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко
Про удосконалення й спрощення процедури реєстрації місця проживання голова Державної міграційної служби України розповіла під час презентації публічного звіту про результати діяльності Державної міграційної служби України у 2021 році.
Loading...
Load next