Українські військові проходитимуть обов'язковий курс із вивчення норм міжнародного гуманітарного права

Українські військові проходитимуть обов'язковий курс із вивчення норм міжнародного гуманітарного права

У межах курсу підготовки військовослужбовці будуть проходити обов’язковий блок з вивчення норм міжнародного гуманітарного права.

Відповідне рішення прийняв головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, повідомляє Генштаб.

Зазначається, що це рішення є частиною комплексного підходу щодо забезпечення високого рівня правової культури та підготовки військовослужбовців, оскільки керівництво ЗСУ приділяє особливу увагу дотриманню норм міжнародного гуманітарного права в усіх аспектах військової діяльності.

У Генштабі додали, що реалізація зазначеного рішення сприятиме підвищенню рівня правової культури серед військовослужбовців. Навчання також спрямоване на забезпечення їхньої готовності діяти відповідно до міжнародних стандартів.

Нагадаємо, Ердоган намагався вмовити Шольца скасувати заборону на продаж винищувачів Eurofighter

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
Loading...
Load next