Золоті б/в сережки-пусети – мініатюрна прикраса в елегантному стилі

Золоті б/в сережки-пусети – мініатюрна прикраса в елегантному стилі
Сережки поділяються на багато різних форм і варіантів виконання та все за ознакою застібки. Одним із популярних варіантів виконання застібки являється пусет. Подібні сережки універсальні, практичні, витончені та підходять на кожен день. Вони дуже зручні у використанні, а особливі форми виконання підходять також для урочистих заходів.

Мініатюрний розмір таких сережок згладжує жіночий образ. До того ж популярністю користуються саме золоті б/в сережки-пусети, які додають у образ нотки дорогоцінного металу. Дівчата виглядатимуть витончено, але досить демократично. Сережки розташовуються на самій мочці вуха та можуть нагадувати звичайний пірсинг.

Особливості конструкції

Друга назва таких сережок – гвоздики. Конструктивно вони дійсно нагадують цю квітку, тому що є штифт як основа, на яку кріпиться капелюшок – декоративний елемент прикраси. Металевий штир просочується через отвір у мочки вуха, а зі зворотного боку закручується затискачем із силікону або металу.

Пусети можуть бути двох видів, якщо класифікувати за типом замка:

  1. Штифтовий. Штирьок гладкий, зі зворотного боку затискається силіконовим або металевим затискачем. Варіант із силікону відрізняється еластичністю, він гладкий та легко знімається. Але вплив поту та механічних факторів швидко зношує силікон і є висока ймовірність втратити прикрасу. Металевий затискач вважається надійним, але згодом зношується і необхідно іноді перевіряти якість його роботи;
  2. Гвинтовий. На штифті є різьблення, куди закручуватиметься затискач. Подібне кріплення вважається надійнішим, якщо порівнювати зі штифтовим аналогом. Періодично потрібно перевіряти надійність закручування, щоб прикраса не випала.

У кожному випадку є можливість регулювати відстань між декоративною частиною та затискачем, що дозволить підігнати під товщину вуха та виключити дискомфорт.

Асортимент сережок-гвоздик

Величезний набір пропозицій формує інтернет-магазин GOLDMART, де є розділ на категорії з детальним описом. На вибір сережки-пусети представлені наступними варіантами:

  • сережки з вензелями та декором (застосовується металева в'язь, рослинні елементи, гравіювання та інше);
  • сережки зі вставками з мінералів (як вставка використовується перли або безліч дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів);
  • підвіски (на декоративній частині фіксуються декоративні елементи у вигляді підвісу, можуть бути як ланцюжка, так і дорогоцінні камені у певному виконанні);
  • дитячі моделі (мініатюрні прикраси підійдуть як перша прикраса для дитини, як тематика використовуються котики, листочки, квіточки та багато іншого).

Ювелірна колекція насправді включає величезну кількість варіантів.

Пропозиції від GOLDMART

Це не просто інтернет-магазин, а справжня майстерня із професіоналами своєї справи. За бажання купити прикрасу завжди можна отримати відмінне рішення за доступною ціною. Багато пропозицій в асортименті – це вироби б.у., що пройшли повну реставрацію. Усі без винятку прикраси перевіряються на справжність.

Читайте також
Виготовлення ювелірних прикрас: процес та технології Виготовлення ювелірних прикрас: процес та технології
Раніше коштовності виготовляли руками. Індивідуальні технології вимагали серйозних фізичних і часових витрат. Тому з часом акцент змістився в сторону масового виробництва.
У львівському аеропорту затримали двох іноземок з рекордною кількістю прикрас та валюти (фото, відео) У львівському аеропорту затримали двох іноземок з рекордною кількістю прикрас та валюти (фото, відео)
Йдеться про золоті прикраси та готівку на понад 15 мільйонів гривень.
Укроборонпром на 100% виконав план надходження військової техніки до ЗСУ (відео) Укроборонпром на 100% виконав план надходження військової техніки до ЗСУ (відео)
Перенесення підприємств Концерну на безпечну територію триває.
Loading...
Load next