На Полтавщині затримали викрадача дитини з пологового будинку

На Полтавщині затримали викрадача дитини з пологового будинку

У Полтавській області поліцейські затримали викрадача новонародженої дитини з перинатального центру – зловмисником виявився чоловік у жіночому одязі.

Про це повідомляє Національна поліція.

За інформацією поліції, камери спостереження показували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал.

Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру», - зазначив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.За цим фактом ведеться досудове розслідування проваджень, відкритих за ч. 3 ст. 146 та ч. 2 ст. 367 КК (викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки).

Слідчі поліції готують клопотання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

За скоєне 25-річному викрадачу загрожує від 5 до 10 років за ґратами.

Нагадаємо, У ДПСУ розповіли, чому перекривають туристичні маршрути на заході України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next