СБУ показала ексклюзивні кадри з обміну полоненими

СБУ показала ексклюзивні кадри з обміну полоненими

Служба безпеки України показала ексклюзивне відео з обміну полоненими, який відбувся сьогодні, 17 липня. Під час обміну було звільнено 95 осіб.

Про це повідомляє СБУ.

Це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, - зазначили в СБУ.

У СБУ наголосили, що працюють над тим, аби виконати доручення Президента України Володимира Зеленського і повернути з полону кожного українця.

Нагадаємо, Україна повернула з російського полону 95 українських військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next