Чехія приєдналася до міжнародної «коаліції дронів» для України

Чехія приєдналася до міжнародної «коаліції дронів» для України

Чехія офіційно долучилась до міжнародної коаліції з забезпечення України безпілотниками, яку очолюють Латвія та Велика Британія.

Про це повідомляє латвійське Міністерство оборони.

Чехія приєдналася до коаліції безпілотників для України на чолі з Латвією та Великою Британією після того, як її делегація підписала меморандум про взаєморозуміння під час 75-го ювілейного саміту НАТО у Вашингтоні, що відбувся 11 липня, - йдеться у повідомленні.

Після приєднання Чехії кількість членів "коаліції дронів" зросла до 16 країн.

Велика Британія, Австралія, Чехія, Данія, Франція, Естонія, Італія, Нова Зеландія, Канада, Литва, Нідерланди, Польща, Україна, Німеччина та Швеція – це країни, які формують "коаліцію дронів" разом з Латвією.

Кожна країна – член коаліції може зробити значний внесок у зусилля України, а також підтримати розвиток своєї національної промисловості, – зазначив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс.

Нагадаємо, Ірину Фаріон провели в останню путь

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Чехії затримали сімох українців - вимагали гроші від співвітчизників (відео) В Чехії затримали сімох українців - вимагали гроші від співвітчизників (відео)
Свою діяльність вони вели переважно у Брно та Південно-Моравському краї, їхніми жертвами ставали вихідці з України, від яких злочинці вимагали платню за так званий захист.
України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн
До списку іноземних держав, які скоюють недружні дії стосовно Російської Федерації від 13 травня, внесли лише Чехію та Сполучені Штати Америки.
Loading...
Load next