РФ знадобиться близько п'яти років на захоплення чотирьох областей України - британський генерал

РФ знадобиться близько п'яти років на захоплення чотирьох областей України - британський генерал

Армії РФ може знадобитися п’ять років на захоплення Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. При цьому втрати російського війська за цей час імовірно сягнуть до 1,8 мільйона вояків.

Про це повідомив командувач британської армії генерал Ролі Вокер під час конференції з наземних війн у Королівському інституті оборонних досліджень (RUSI), передає Newsweek.

Росії можуть знадобитися роки, щоб захопити контроль над чотирма анексованими регіонами східної частини України, на які вона претендує, і це, ймовірно, коштуватиме Москві до 1,8 мільйона втрат у живій силі, - сказав командувач британської армії.

Вокер також припустив, що за теперішніх темпів втрат вбитими та пораненими, на це, ймовірно, піде 1,5-1,8 мільйона життів, а також "незліченні мільярди" на знищену техніку.

Якщо росіяни продовжуватимуть у такому ж темпі, то, ймовірно, їм знадобиться п'ять років, щоб захопити чотири області, які вони вписали у свою конституцію, – додав він.

Також він додав, що у РФ має бути більше речей, про які варто турбуватися, ніж втрата стількох людей заради шматка території України.

Нагадаємо, Готували підпали торгових центрів у ЄС: Правоохоронці знешкодили агентурну групу фсб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next