В Україні запустили проєкт для обміну колаборантів на полонених українців

В Україні запустили проєкт для обміну колаборантів на полонених українців

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, Служба безпеки України та Секретаріат уповноваженого з прав людини презентували спільний державний проєкт – «Хочу к своим», який сприятиме поверненню українців з російського полону. 

Про це повідомляє ГУР.

Представник ГУР МО України Андрій Юсов під час презентації розповів, що першою і головною метою проєкту є оприлюднення інформації про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, що співпрацювали або допомагали російським окупаційним силам у війні проти України.

Зазначена інформація буде публікуватися на сайті проєкту – https://hochuksvoim.com, де завдяки опції«згода на обмін», засуджені колаборанти зможуть дати згоду бути обміняними на українців, які перебувають у російській неволі.

Завдяки проєкту громадяни також дізнаються про можливість припинити вимушену співпрацю з ворогом та про те, як повідомити правоохоронців про ворожих агентів в своєму оточенні, щоб запобігти їхнім подальшим злочинам.

Усе, що для цього буде потрібно – знайти та заповнити спеціальну форму на сайті. Для ефективного досягнення поставлених цілей на сайті проєкту публікуватиметься інформація про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, що погодилися на обмін до рф.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України закликає всіх небайдужих громадян України активно долучатися до співпраці з проєктом.

Нагадаємо, У Румунії знайшли уламки «Шахеда»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next