На Херсонщині процес будівництва фортифікацій завершено на 97%

На Херсонщині процес будівництва фортифікацій завершено на 97%

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що на Херсонщині процес будівництва фортифікацій завершено на 97%

Про це повідомив він у телеграм.

Сьогодні відвідуємо Херсонщину. Оглянули процес будівництва фортифікаційних споруд. За запитом командування Збройних сил постійно будуємо та покращуємо оборонні рубежі. Голова ОВА доповів про роботи в цьому напрямку. На Херсонщині стан виконання будівельних робіт зараз складає 97%, – написав прем’єр.

Він зазначив, що зведення фортифікацій – пріоритетне завдання для кожного керівника прифронтових регіонів. На його реалізацію уряд цьогоріч виділив Херсонській області понад 2 млрд грн.

Нагадаємо, «Думками навиворіт 2» став найкасовішим анімаційним фільмом в історії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пастка у власному авто: пенсіонер влетів у замерзлий канал на Херсонщині (відео) Пастка у власному авто: пенсіонер влетів у замерзлий канал на Херсонщині (відео)
На Херсонщині 82-річний чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля, з'їхав у Каховський магістральний канал. На щастя, побачили це двоє поліцейських і кинулись допомагати.
У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео) У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео)
На щастя, постраждалих немає, однак конструкція впала прямо на припаркований Lexus, і буквально розчавила автомобіль.
На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото) На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото)
У херсонській області поліцейські виявили дві теплиці в яких вирощували коноплю. Вартість вилученого товару – близько 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next