За вказівкою фсб рф вербували українців для підпалу об’єктів в країнах ЄС

За вказівкою фсб рф вербували українців для підпалу об’єктів в країнах ЄС
Викрили злочинну групу, яка за вказівкою російської спецслужби, вербувала наших громадян задля підпалу об’єктів на територіях країн ЄС

Викрили групу осіб, які за вказівкою російської спецслужби, вербували українців задля підпалу об’єктів на територіях країн ЄС.

Під час обшуків знайшли чимало речових доказів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
Loading...
Load next