У Туреччині заблокували доступ до Instagram

У Туреччині заблокували доступ до Instagram

Управління з питань інформаційно-комунікаційних технологій Туреччини заблокувало доступ до Instagram. Це може бути пов’язано із вбивством в Ірані лідера політбюро ХАМАСу Ісмаїла Ганії.

Про це повідомляє турецька служба Deutsche Welle.

У відомстві не вказали причини закриття доступу до цієї соцмережі. Імовірно, таке рішення ухвалили після того, як керівник відділу комунікацій Фахреттін Алтун розкритикував Instagram після того, як у соцмережі масово видаляли дописи зі співчуттями щодо загибелі Ісмаїла Ганії.

Посадовець написав на своїй сторінці в Х, що рішуче засуджує Instagram, наголосивши, що «це дуже чітка і явна спроба цензури». Утім, офіційно ніхто не заявляв, що блокування соцмережі пов’язано із вбивством Ганії.

Нагадаємо, В Ізраїлі закликають громадян уникати поїздок за кордон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган повідомив, що планує відвідати Україну у лютому. Однією з цілей візиту стане врегулювання конфлікту між Росією та Україною.
Ердоган знову заявив про бажання стати посередником між Україною та Росією Ердоган знову заявив про бажання стати посередником між Україною та Росією
Туреччина готова надати максимальну підтримку для зменшення напруги між Україною та Росією та виступити посередником у будь-якому прийнятному форматі за умови згоди на це обох сторін.
Loading...
Load next