ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Найбільша увага - до Покровського напрямку, де йдуть жорсткі бої

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Найбільша увага - до Покровського напрямку, де йдуть жорсткі бої

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів Президенту України Володимиру Зеленському про ситуацію на фронті, основна увага наразі прикута до Покровського напрямку, де точаться жорсткі бої.

Про це глава держави повідомив у відеозверненні.

Сьогодні було багато ґрунтовних нарад. Початок дня – справи військові. Була доповідь Головкома Сирського щодо фронтової ситуації. І найуважніше, звичайно, – щодо Покровського напрямку. Там незмінно – найбільш жорсткі бої, і цей напрямок потребує наших найбільш посилених відповідей окупанту. Кожна бригада, кожен підрозділ на Покровському напрямку – усі наші воїни, які зберігають стійкість там і захищають наші позиції попри російські штурми, багато в чому тримають основу захисту й на всьому сході нашої країни. При цьому ми не зменшуємо уваги й до всіх інших напрямків на фронті – на Донеччині, а також на Харківщині та в південних наших областях, - повідомив Зеленський.

Він також поінформував, що заслухав доповіді керівника ГУР МО Кирила Буданова та міністра оборони Рустема Умєрова.

Зокрема, очільник оборонного відомства поінформував главу держави про сучасні рішення для військових, які приберуть бюрократію та паперову роботу в ЗСУ.

Провів нараду і з командою Міністерства оборони. Готуємо нові й абсолютно сучасні рішення для наших воїнів, які точно приберуть багато зайвої бюрократії та паперової роботи з підрозділів. Уже скоро ці рішення будуть презентовані нашому суспільству. Мають справді інноваційний вигляд, - запевнив Президент

Нагадаємо, ЗМІ: Українські військові у Малі навчають туарегів керувати дронами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next