Залужний відвідав Оксфордський університет

Залужний відвідав Оксфордський університет

Посол України у Великій Британії Валерій Залужний відвідав Оксфордський університет, де поспілкувався з українськими студентами та викладачами цього всесвітньо відомого навчального закладу.

Про це дипломат повідомив у соцмережі.

Неймовірні відчуття переповнюють тебе, коли вперше потрапляєш в Оксфорд… Перехоплює подих, коли розумієш, що саме тут вчилися люди, які своїми діями писали і продовжують писати світову історію. Відчуття гордості за нашу країну не полишають мене, бо тут вчаться й кращі українські студенти, - написав Залужний.

Він додав, що отримав величезне задоволення, поспілкувавшись «з майбутніми українськими президентами, премʼєрами та міністрами».

У них попереду важка праця, але їх серця сповнені енергії та надії… Також вразило серйозне розуміння нашими дітьми важливої ролі українського студентства у промоції України в міжнародному академічному середовищі, - зазначив посол.

Залужний висловив окрему подяку єдиному лорду українського походження, професору Леонелу Тарассенку, а також відзначив щирість і любов до українських студентів віцеканцлерки Оксфордського університету Ірен Трейсі та інших викладачів університету.

Нагадаємо, ЗМІ: Українські військові у Малі навчають туарегів керувати дронами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next