Зеленський: Кожен удар по базах і логістиці рф наближає справедливе завершення війни

Зеленський: Кожен удар по базах і логістиці рф наближає справедливе завершення війни

Кожен удар, який знищує російські бази та логістику й ускладнює загарбникам перебування на території України, наближає справедливе завершення війни.

На цьому Президент Володимир Зеленський наголосив у зверненні.

Глава держави висловив вдячність кожному захиснику України та всім, хто працює в українській «оборонці», за удари по російських аеродромах, нафтопереробних підприємствах і логістиці.

Деталі щодо цих ударів йому доповів сьогодні головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський. 

Як зауважив Президент, найбільш ефективним є коли наслідки розв'язаної Росією війни повертаються назад у Росію, коли на захоплених українських територіях у загарбників немає жодного спокійного місця. 

Воїни, дякую кожному, хто задіяний. Хто продовжує абсолютно відверто говорити нашим партнерам: Україні потрібно завдавати ударів – дійсно далекобійних ударів – по російському окупанту. Там, де окупант є, там, звідки Росія завдає ударів по Україні, звідки запускає ракети, «Шахеди», бомби», – зазначив Зеленський. 

Він наголосив, що Україні потрібне це рішення, щоб Сили оборони могли діяти всією зброєю, яка може бути ефективною, адже необхідно «захистити життя наших людей і завершити війну на наших українських умовах».

І кожен удар, який влучно відповідає Росії на її авіабомби, який знищує російську логістику, російські бази, який ускладнює окупанту перебування на нашій землі, – кожен такий удар наближає справедливе закінчення війни. Справедливе для нас, для світу, для України, для всіх, хто цінує життя, – підкреслив глава держави. 

Президент висловив подяку «кожному нашому воїну в Збройних силах, у розвідці та в Службі безпеки України, хто наявними в нас силами це забезпечує та дає нам такі потрібні далекобійні результати». 

Нагадаємо, ЗМІ: Українські військові у Малі навчають туарегів керувати дронами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next