У ЗСУ з'явиться єдина служба супроводу родин поранених, загиблих і зниклих безвісти

У ЗСУ з'явиться єдина служба супроводу родин поранених, загиблих і зниклих безвісти

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський затвердив концепцію соціального супроводу військовослужбовців та членів їхніх сімей. Для цього розгорнуть спеціальні підрозділи.

Про це розповів начальник Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генштабу ЗСУ Олександр Кутков.

Підрозділи служби соціального супроводу розгорнуть у складі вже наявних підрозділів цивільно-військового співробітництва ЗСУ. Їх комплектуватимуть із військових, яких звільнили з полону, а також тими, хто через поранення чи стан здоров’я не може брати участь у бойових діях.

Мета цих підрозділів — піклуватися про родини військових, інформувати їх, супроводжувати поранених у закладах охорони здоров'я, а також координувати та зв'язуватися із сім'ями полонених, зниклих безвісти та загиблих.

Міністр оборони Рустем Умєров та головнокомандувач Сирський уже видали директиву, щоб служби патронації невдовзі стали штатними підрозділами у ЗСУ. Як кажуть у Генштабі, це «виведе підтримку військовослужбовців та їхніх сімей на новий якісний рівень».
 
Нагадаємо, Росіяни заблокували в окупованому Донецьку доступ до YouTube

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ворожий авіаудар по нафтобазі в Житомирі: під час гасіння пожежі 3 рятівників отримали опіки обличчя та рук Ворожий авіаудар по нафтобазі в Житомирі: під час гасіння пожежі 3 рятівників отримали опіки обличчя та рук
7 березня близько 20:20 внаслідок двох авіаударів сталося влучання в нафтобази у м. Житомир та смт Черняхів. У Житомирі виникло загоряння резервуару місткістю 10 м. куб. У смт Черняхів сталося загоряння двох напівпорожніх резервуарів.
Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей
За попередніми даними в області 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина.
Loading...
Load next