Рятувальники Львівщини опанували нову модель дронів, що значно спрощує порятунок людей

Рятувальники Львівщини опанували нову модель дронів, що значно спрощує порятунок людей
Рятувальники Львівщини за підтримки закордонних волонтерів вдосконалили навички з керування безпілотниками

Рятувальники Львівщини за підтримки закордонних волонтерів вдосконалили навички з  керування безпілотниками.

Звичайні безпілотні летальні апарати дещо не розраховані на роботу в умовах з якими стикаються рятувальники, тому волонтери дещо їх модифікували. Це нова техніка з якою наші рятувальники ще не працювали.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В приклад дорослим: У Львові школярі зібрали майже 2 мільйони гривень для ЗСУ В приклад дорослим: У Львові школярі зібрали майже 2 мільйони гривень для ЗСУ
На зароблені на шкільних ярмарках гроші, придбали 154 дрони для армії
Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео) Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео)
МВС просить українців не збивати БПЛА зі стрілецької зброї. А Міноборони закликає не поширювати фото уламків дронів із їхнім бортовим номером.
Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео) Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео)
Як поводитися на водоймах і що робити, коли тоне людина? З настанням купального сезону рятувальники показали основні способи порятунку людини у разі потопання, а ще на території озера відпрацювали відповідний сценарій з іншими надзвичайними службами.
Loading...
Load next