У двох громадах Харківщини посилили комендантську годину

У двох громадах Харківщини посилили комендантську годину

У Дергачівській та Липецькій громадах Харківської області відсьогодні, 12 серпня, посилили комендантську годину. Тепер вона триватиме із 17:00 до 9:00.

Про це повідомили в районній державній адміністрації.

Обмеження стосуються таких населених пунктів:

  • Липецька громада: села Глибоке, Липці, Борисівка, Борщова, Веселе, Зелене, Красне, Лук'янці, Мороховець, Нескучне, Олійникове, Перемога, Пильна, Слобожанське, Стрілеча, Тернова та селище Мале Веселе;
  • Дергачівська громада: села Козача Лопань, Алісівка, Бугаївка, Великі Проходи, Велика Яруга, Гоптівка, Гранів, Дементіївка, Дубівка, Кочубеївка, Кудіївка, Лобанівка, Малі Проходи, Нова Козача, Токарівка, Токарівка Друга, Цупівка, Шевченка, Шопине та Ветеринарне.

Посилена комендантська година буде діяти до окремого розпорядження. Очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов пояснював посилення комендантської години так:

Щоб Силам оборонам ніщо не заважало ефективно виконувати завдання.

Щодня із 17:00 до 9:00 забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях тим, у кого немає спеціально виданих перепусток і посвідчень. Також заборонений рух транспортних засобів без наявних дозволів і без дотримання режиму світломаскування.

Нагадаємо, Студенти і багатодітні батьки зможуть отримати онлайн-відстрочку в Резерв+

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next