Сирський доповів Зеленському: ЗСУ просуваються у бік противника від 1 до 3 кілометрів

Сирський доповів Зеленському: ЗСУ просуваються у бік противника від 1 до 3 кілометрів

Українські війська наступального угрупування мають просування на деяких напрямках від 1 км до 3 км у бік противника.

Про це доповів головнокомандувач Олександр Сирський Президенту Володимиру Зеленському. 

Доповідь Головкома Сирського. Фронт – передусім. Покровський і Торецький напрямки. Операція в Курській області – зміцнюємо наші позиції та поповнюємо обмінний фонд для України. Вдячний кожному нашому воїну!, - написав Президент.

У відео, яке докладено до допису, Сирський зазначив, що "війська наступального угрупування продовжують ведення боїв і мають просування на деяких напрямках від 1 км до 3 км у бік противника". Він зазначив, що вздовж всієї лінії фронту продовжуються бої.

За його словами, в цілому ситуація контрольована.

Всі забезпечені. Система логістики працює без збоїв. Москальов (керівник новоствореної військової комендатури у Курській області РФ – ред.) приступив до виконання своїх обов'язків. Проблемних питань, які потребують вашого рішення, немає, - зазначив Сирський.

Водночас головнокомандувач підкреслив, що Україна продовжує поповнювати обмінний фонд. Він зауважив, що бої у Курській області тривають. Він висловив сподівання, що "буде взято багато полонених".

Сирський також поінформував, що суттєвих змін на сході України не відбулося. За його словами, тривають напружені бої на Покровському і на Торецькому напрямках.

Нагадаємо, Кабмін погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Loading...
Load next