У Румунії знайшли нові фрагменти дрона біля українського кордону

У Румунії знайшли нові фрагменти дрона біля українського кордону

Міністерство національної оборони Румунії підтвердило виявлення фрагментів невідомого безпілотника біля кордону з Україною.

Про це сповістило відомство.

Фахівці румунського Міноборони, як зазначається, вирушили в район поблизу села Периправа в жудеці (повіті) Тулча, біля кордону з Україною, "який, як повідомлялося, є можливим районом падіння елементів безпілотника".

Слідча група зібрала докази з місця події для проведення експертизи, згідно з юридичними процедурами. Місце події розташоване в болотистій місцевості, за межами населених пунктів, без пошкодження елементів інфраструктури, – додали в повідомленні.

Там підтвердили, що продовжують повідомляти про ситуацію союзників і засуджують атаки Росії проти українських цивільних об'єктів та інфраструктури, "які є невиправданими і такими, що серйозно суперечать нормам міжнародного права".

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну румунська сторона кілька разів повідомляла, що виявляла на своїй території уламки дронів.

Нагадаємо, Німеччина до кінця року поставить Україні ще чотири системи IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
Loading...
Load next