На Монблані стався новий смертельний інцидент з альпіністами

На Монблані стався новий смертельний інцидент з альпіністами

На зворотній дорозі з найвищої вершини Європи Монблан у четвер зірвалися двоє альпіністів, один з них загинув. 

Про це повідомляє BFMTV.

Двоє альпіністів 22 серпня поверталися назад після підйому на Монблан та зірвалися в районі вершини Дом-дю-Гуте (Dôme du Goûter), через яку проходить класичний маршрут і яка набула слави особливо небезпечної ділянки. Рятувальні служби отримали сповіщення близько 17:40. 

На місце вирушила команда високогірних рятувальників з Шамоні. З гелікоптера визначили сліди падіння зв’язки, що вели у льодовикову тріщину. Альпіністи виявилися у ній на глибині близько 7 метрів. 

Дістатися до них вдалось приблизно за годину. Один з постраждалих, 67-річний француз, на той час вже помер.

Його 62-річного напарника госпіталізували з переохолодженням і черепно-мозковою травмою. 

Нагадаємо, Споживання електрики в Україні знизилося - Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Під час сходження на Говерлу померла людина, двоє травмовані Під час сходження на Говерлу померла людина, двоє травмовані
Туристам із пораненням надають допомогу.
На Київщині знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Віталія Писанця (фото) На Київщині знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Віталія Писанця (фото)
Суддя Писанець слухав "справу Шеремета", суддя неодноразово відмовлявся змінювати запобіжний захід Антоненку та Кузьменко. Адвокати "обвинувачених" наполягали на відводі судді, оскільки той не брав до уваги документи захисту, відмовлявся відпускати їх на поруки і тд.
Loading...
Load next