Кабмін продовжив пільгову ціну на газ для виробників тепла й побутових споживачів

Кабмін продовжив пільгову ціну на газ для виробників тепла й побутових споживачів

Кабінет міністрів продовжив дію спецобов'язків щодо постачання газу виробникам теплової енергії до 30 квітня 2025 року (включно).

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду. 

Жодного дня зараз не минає без рішень, роботи та підготовки до опалювального сезону. Ця зима буде дуже непростою. Попри ремонти та відновлення 24/7, у нас все ще залишається дуже багато пошкоджених об’єктів енергетики. Сьогодні уряд продовжує спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла й побутових споживачів, - зазначив він. 

Своєю чергою постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі зазчив, що Кабінет міністрів продовжив дію спецобов'язків щодо постачання газу виробникам теплової енергії до 30 квітня 2025 року.

Внесено зміни до постанови КМУ від 19.07.2022 N 812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обовʼязків на субʼєктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам» з метою створення умов щодо забезпечення гарантованого та безперебійного постачання природного газу виробникам теплової енергії для надання ними комунальних послуг споживачам в опалювальний період 2024/2025 років. Продовжено до 30.04.2025 (включно) дію постанови КМУ від 19.07.2022 N 812 та затвердженого нею положення, - написав Мельничук. 

Нагадаємо, Споживання електрики в Україні знизилося - Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next